Pengumuman Pemenang Lomba GALAKSI 2020

4238
116

Berikut ini adalah Pengumuman Pemenang Lomba GALAKSI 2020 Kwartir Cabang Gerakan Pramuka Ngawi

NB: Juara 2 Lomba Pengucapan Dasa Dharma Putri a.n. Devia Maharani, tertulis dalam pengumuman adalah Devi Maharani dari Pangkalan MTsN 5 Ngawi.

116 COMMENTS

  1. Hmm apakah ada orang lain yang menghadapi masalah dengan gambar di blog ini yang tidak mau dimuat? Saya mencoba mencari tahu apakah ini masalah di sisi saya atau blognya. Saran apa pun akan sangat dihargai.

  2. Sesudah saya pertama kali berkomentar saya mencentang kotak -Beri tahu saya ketika umpan balik baru ditambahkan- dan sekarang tiap kali sebuah tanggapan ditambahkan saya menerima 4 email dengan pesan yang sama. Apakah ada cara Anda bisa mengeluarkan saya dari layanan itu? Terima kasih!

  3. Tulis lebih banyak, hanya itu yang ingin saya katakan. Secara harfiah, sepertinya Anda mengandalkan video untuk menyampaikan poin Anda. Anda tentu tahu apa yang Anda bicarakan, mengapa membuang kecerdasan Anda hanya dengan memposting video ke blog ketika Anda bisa memberi kami sesuatu yang mencerahkan untuk dibaca?

  4. Anda dapat jelas melihat keterampilan Anda dalam pekerjaan yang Anda tulis. Sektor berharap ada lebih banyak penulis penuh semangat seperti Anda yang tidak takut mengatakan apa yang mereka yakini. Selalu ikuti hati Anda.

  5. Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  6. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to learn, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix should you werent too busy searching for attention.

  7. I’d must verify with you here. Which isn’t one thing I often do! I enjoy reading a submit that will make individuals think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

  8. Saya setuju dengan semua ide yang Anda telah sajikan dalam posting Anda. Itu sangat meyakinkan dan pasti akan berhasil. Namun, postingnya terlalu singkat untuk pendatang baru. Bisakah Anda memperpanjangnya sedikit mulai waktu berikutnya? Terima kasih atas postingnya.

  9. Seseorang secara esensial membantu untuk membuat secara signifikan posting saya akan katakan. Ini adalah pertama kalinya saya mengunjungi halaman web Anda dan sampai saat ini? Saya terkejut dengan riset yang Anda lakukan untuk membuat kiriman istimewa ini. Pekerjaan yang sangat baik!

  10. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your website?

  11. Sesudah saya pertama kali berkomentar saya mencentang kotak -Beri tahu saya ketika umpan balik baru ditambahkan- dan sekarang tiap kali sebuah komentar ditambahkan saya menerima 4 email dengan komentar yang sama. Apakah ada cara Anda akan bisa menghapus saya dari layanan itu? Terima kasih!

  12. After study just a few of the blog posts on your website now, and I actually like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will likely be checking again soon. Pls try my web site as properly and let me know what you think.

  13. Great write-up, I’m normal visitor of one’s blog, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

  14. Sangat menarik poin yang Anda sebutkan, sangat menghargai telah mengunggah. “Sejarah adalah puisi siklik yang ditulis oleh Waktu di atas ingatan manusia.” oleh Percy Bysshe Shelley.

  15. Terima kasih atas tulisan yang baik. Faktanya ini dulunya adalah sebuah materi hiburan. Terlihat rumit menjadi jauh lebih menyenangkan dari Anda! Ngomong-ngomong, bagaimana kita bisa tetap berhubungan?

  16. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would really benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks!

  17. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I’ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

  18. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Studying this info So i am satisfied to express that I have a very just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot for sure will make sure to do not put out of your mind this web site and give it a glance on a continuing basis.

  19. Someone essentially lend a hand to make severely articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual publish extraordinary. Excellent task!

  20. This is very interesting, You’re a very professional blogger. I have joined your feed and sit up for looking for more of your magnificent post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

  21. I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

  22. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any points for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

  23. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

  24. Hei semua, saya menjumpai blog Anda lewat Google ketika menelusuri subjek yang mirip, situs Anda tampil di hasil teratas. Saya perlu mengakui bahwa saya kagum seberapa baik penyusunannya. Saya sangat menyukai menelusuri ini dan saya pasti akan kembali untuk membaca konten lainnya. Terima kasih!

  25. Saya umumnya tidak meninggalkan komentar, tetapi yang satu ini benar-benar layak. Isi yang luar biasa dan sangat membantu. Terima kasih banyak telah meluangkan waktu untuk menulis ini.

  26. Berharga info. Untungnya saya menemukan website Anda secara tidak sengaja, dan saya terkejut mengapa kecelakaan ini tidak terjadi lebih awal! Saya menandainya.

  27. Bagian yang luar biasa, saya baru saja memberikannya kepada seorang rekan yang sedang melakukan sedikit evaluasi tentang ini. Dan dia sebenarnya membeli saya sarapan sebagai hasil dari saya menemukannya untuknya.. senyum. Jadi biar saya ulangi: Terima kasih untuk traktiran! Namun ya terima kasih telah meluangkan waktu untuk membahas ini, saya sangat merasa kuat tentang hal ini dan suka membaca lebih banyak tentang topik ini. Jika dapat dicapai, seiring Anda menjadi lebih berpengalaman, apakah Anda keberatan memperbarui blog Anda dengan lebih banyak rincian? Ini sangat membantu bagi saya. Jempol besar untuk unggahan blog ini!

  28. Thank you for some other informative web site. Where else may I get that kind of info written in such an ideal way? I have a challenge that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such info.

  29. Saya umumnya tidak meninggalkan komentar, tetapi yang ini benar-benar pantas. Isi yang sangat baik dan sangat membantu. Terima kasih telah meluangkan waktu untuk menulis ini.

  30. Seseorang secara esensial memberikan bantuan untuk membuat sangat artikel saya akan katakan. Itu adalah pertama kali saya mengunjungi halaman situs web Anda dan hingga sekarang? Saya terkejut dengan riset yang Anda lakukan untuk menyusun publikasi istimewa ini. Aktivitas yang luar biasa!

  31. Wah! Blog ini terlihat tepat seperti blog lama saya! Topiknya sangat berbeda tetapi memiliki layout halaman dan desain yang hampir sama. Pilihan warna desain yang hebat!

  32. Itu memang milik Anda! . Kita setidaknya perlu membuat orang-orang yang mengambil gambar ini mulai nge-blog! Mereka mungkin hanya melakukan pencarian gambar dan mengambilnya. Tapi tampilannya menarik!

  33. Saya sering blogging dan saya sangat menghargai konten Anda. Artikel ini benar-benar menarik perhatian saya. Saya akan mem-bookmark situs Anda dan terus memeriksa informasi baru.

  34. Ini adalah situs yang benar untuk siapa saja yang ingin mengetahui tentang topik ini. Anda menyadari begitu banyak hal sehingga nyaris sulit untuk membantah dengan Anda (bukan berarti saya benar-benar ingin…HaHa). Anda benar-benar membawa sudut pandang baru pada topik yang telah ditulis selama bertahun-tahun. Hebat, benar-benar luar biasa!

  35. Terima kasih, saya baru saja menelusuri informasi sekitar topik ini dalam waktu yang panjang dan milik Anda adalah yang terbaik yang saya temukan hingga sekarang. Namun, bagaimana dengan kesimpulan? Apakah Anda pasti tentang sumber tersebut?

  36. Seseorang pada dasarnya membantu untuk membuat sangat posting saya akan katakan. Itu adalah pertama kalinya saya mengunjungi halaman web Anda dan hingga sekarang? Saya terkejut dengan riset yang Anda lakukan untuk menyusun posting menakjubkan ini. Pekerjaan yang sangat baik!

  37. Sangat menarik informasi!Sempurna persis seperti yang saya telusuri! “Energi adalah kekuatan yang menggerakkan setiap manusia. Energi tidak hilang karena digunakan, tetapi dipertahankan olehnya.” oleh Germaine Greer.

  38. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and web and this is really irritating. A good blog with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

  39. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from proper here. I did on the other hand expertise some technical issues using this site, since I experienced to reload the site a lot of occasions previous to I may just get it to load properly. I were puzzling over in case your web hosting is OK? Now not that I’m complaining, however slow loading instances occasions will often affect your placement in google and can injury your high quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could glance out for much more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

  40. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

  41. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

  42. I used to be more than happy to find this internet-site.I needed to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

  43. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d genuinely appreciate it.

  44. Good day! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

  45. Wonderful post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Kudos!

  46. Hi would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

  47. Can I just say what a relief to search out someone who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know the right way to convey a problem to mild and make it important. Extra people must read this and perceive this side of the story. I cant consider youre not more widespread since you undoubtedly have the gift.

  48. I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?

  49. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

  50. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  51. Terima kasih atas kritik yang masuk akal. Saya dan tetangga saya baru saja bersiap untuk melakukan sedikit riset tentang ini. Kami sempat mengambil buku dari perpustakaan lokal kami, tapi saya rasa saya belajar lebih banyak dari postingan ini. Saya sangat senang melihat informasi fantastis dibagikan secara bebas.

  52. Itu memang milik Anda! . Kita setidaknya perlu membuat orang-orang yang mencuri gambar ini mulai nge-blog! Mereka mungkin hanya melakukan pencarian gambar dan mengambilnya. Tapi tampilannya bagus!

  53. Hei di sana, saya menjumpai blog Anda lewat Google saat mencari topik yang mirip, situs Anda tampil di bagian atas. Saya perlu mengakui bahwa saya terkejut seberapa bagus pengaturannya. Saya sangat menyukai membaca ini dan saya akan kembali untuk membaca lebih banyak. Terima kasih!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here